Telefonos ügyfélkapu

 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

Időjárás Országos

QrCod

 

Internet csomagok és díjak 2018.01-01-től
Baja településen vezetékes (optikai) hálózaton:

 


 

 
 

 

 

 

Legyen On-line éjjel-nappal! 
A BajaNet Kft. korlátlan és folyamatos hozzáférést biztosít az Internethez.
Csomagjaink nem tartalmaznak sem letöltési, sem időkorlátot, így Ön fix havidíjért folyamatosan tölthet le az Internetről.
 Feltöltés széles sávon!
 Csomagjaink nem csak letöltéskor, hanem feltöltéskor is nagy sávszélességet biztosítanak.
 Minimális eszközigény!
 Önnek mindösszesen 1 darab szabványos Ethernet hálózati kártyával kell rendelkeznie, amit már minden mai korszerű számítógép tartalmaz.
Nincs szükség modem, vagy egyéb berendezés megvásárlására/bérlésére.
- A kiépítés menete: 
A kábelt kizárólag azokon az épületeken lehet vezetni, ahol az ingatlan tulajdonosa ehhez hozzájárulását adta.  A BajaNet Kft. ezért folyamatosan keresi meg a házakat és kéri hozzájárulásukat.   A szolgáltatás díjai nem tartalmaznak semmilyen előfizetői végberendezést, (hálózati kártya, stb.) azt az előfizetőknek maguknak kell biztosítaniuk. (Minden mai korszerű számítógépben található hálózati kártya.)  Szerelőink díjmentesen megkísérli az előfizető számítógépének konfigurálását a szolgáltatás telepítése során. Amennyiben a konfigurálás a bekötéskor, helyben műszakilag nem lehetséges, a szolgáltatót nem terheli a továbbiakban ezzel kapcsolatos díjmentes kötelezettség. 
- Szolgáltatás átadási pont:  A kábel csatlakozóval (RJ-45, szabványos UTP csatlakozó) felszerelt vége jelenti a szolgáltatás átadási pontot. 
 
 

 

 

Akció

Partnereink

Felhőkép Országos

Felhőkép