Pályázat

Telefonos ügyfélkapu

 

Ki olvas minket

Oldalainkat 2 vendég böngészi

QrCod

Szoftverfejlesztés

A használhatósági (usability) vizsgálatok és tervezés, grafikai felülettervezés, szoftvertervezés, fejlesztés és tesztelés területén nagy tapasztalatokkal rendelkezik cégünk és vállaljuk a projektek keretén belül az alábbi feladatok megvalósítását:

·         A jelenlegi szoftverkörnyezet használhatósági felmérése, az új szoftver megtervezése a felmérés eredményeinek figyelembe vételével

·         Teljesen új termékek használhatóság alapú grafikai felülettervezése. A tervezés során a fő célkitűzés, hogy a nemzetközi legjobb gyakorlatokat, irányelveket, szabványokat figyelembe véve olyan felületeket állítsunk elő, amelyeket a felhasználók tanulás nélkül is képesek használni, illetve a lehető legkevesebb lépésben tudják elvégezni a munkafolyamatokat és feltölteni az adatokat.

·         Nagy megbízhatóságú egyedi szoftverek fejlesztése Java, PHP platformokon.

·         SCRUM módszertanon alapuló agilis projektekben való részvétel és együttműködés fejlesztői csapatokkal komplex szoftvertermékek megvalósításában.

·         Szoftver rendszerek, adatbázisok tervezése, kivitelezése,

·         Intelligens telekommunikációs alkalmazások,

·         Tesztelési terv, unit tesztek készítése, automatizált tesztek, felhasználói felület tesztelése.

Magasan képzett szakembereink a szoftverfejlesztés során a legújabb technológiákat alkalmazzák. Az általunk nyújtott IT szolgáltatások magas színvonalon tartása mellett, ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére és hosszú távú kapcsolatok kiépítésére törekszünk mind az IT szolgáltatások mind az üzleti megoldások területén.

A legjobb szoftverek is csak annyit érnek amennyi eredményt a felhasználásuk produkál. Cégünk a tehetséges IT szakemberek tudása mellett nagy tapasztalattal rendelkezik a projektek menedzselésében, kivitelezésében mind agilis (SCRUM), mind a hagyományos módszertan szerint. Megrendelőink számára elsősorban kész megoldásokat nyújtunk, amelyeket hasznosítva jelentősen növelhető a piaci előny, hatékonyság a versenytársakkal szemben.

Amennyiben egyedi szoftverfejlesztési igénye van, vagy csak érdeklődni szeretne a lehetőségekről az egyedi szoftverfejlesztés területén, kérje egyedi árajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot és megadjuk személyre szabott árajánlatunkat az info@bajanet.hu címen! Szívesen megválaszoljuk kérdéseit!

Állunk rendelkezésére egyedi ötleteinek megvalósítása, egyedi igényeit kiszolgáló megoldást kínálunk Önnek.

 

Gyerekaneten

Partnereink

Felhőkép Országos

Felhőkép