Pályázat

Sebességteszt

Telefonos ügyfélkapu

 

Ki olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi

QrCod

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ letöltés (word dokumentum)

ADATKEZELÉSI TÁLYÉKOZTATÓ i-TV Digitális Távközlési Zrt. letöltés (word dokumentum)

 

BajaNet Kft. kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatokat az 1992. évi LXIII (Avtv) törvényben és az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásoknak megfelelően kezeljük. 

A www.bajanet.hu website-on lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes később bevezett szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím). Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között ki nem adjuk. 

Működésünk során az alábbi alapelveket tartjuk szem előtt: 

Hozzánk kerülő egyéni adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.

A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.

Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.

A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.

Website-unk látogatóiról gyűjtünk ugyan automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, domain-neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram - ám ezen adatokat kizárólag honlapunkkal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használjuk fel. Az adatokat a feldolgozás után megsemmisítjük. 

A www.bajanet.hu linkeket tartalmaz más weblapokra is. A szerkesztőség azonban nem felelős más website-ok eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért.

 

Gyerekaneten

Felhőkép Országos

Felhőkép